Magazin

maNga sahnesini seyircisiyle paylaştı

İSTANBUL (İGFA) – Türk alternatif rock müziğin öncü gruplarından maNga, profesyonel kariyerinin 20. yılındaki ilk İstanbul konserini 3 Mayıs’ta KüçükÇiftlik Park’ta verdi.

Kötü hava şartları ve sağanak yağmura rağmen binlerce maNga hayranı alanı terk etmedi.

maNga 20. yıla özel olarak hazırladığı set list ve sahne şovları ile sevenlerine hem işitsel hem de görsel bir şölenyaşattı. Yine kutlamalar için özel hazırlanan maNga merchürünlerini de ilk kez sergilendi.

Sahnede efsanevi grup Linkin Park’ın ‘In the End’ şarkısını da seslendiren maNga, grubun 2017’de hayatını kaybeden solisti Chester Bennington’ı andı.

Bu parçayı izleyicilerden birini sahneye davet edip beraber seslendirdiler. Ardından Ferman Akgül ‘Evdeki Ses’ şarkısında seyircilerin arasına inerek 7 kişiyi sahneye aldı. maNga konser boyunca bu tür jestlerle seyircisiyle bütünleşmeyi sürdürdü. Ülkeyi terk ettiği yolundaki asparagas haberlere ve sosyal medyada bu konuda yapılan yanlış yorumlara üzüldüğünü söyleyen Ferman Akgül seyircisine şöyle seslendi: “Biz tweet atmayız, şarkı yaparız. Bizi yalanlarınızla ötekileştiremeyeceksiniz!”

maNga, ‘20. Yıl Turnesi’ kapsamında sevenleriyle buluşmaya devam edecek. 10 Mayıs’ta Çanakkale Müzik Festivali’nde;12 Mayıs Denizli Milyonfest’te; 16 Mayıs’ta Adana Milyonfest’te; 17 Mayıs’ta Sakarya Müzik Festivali’nde; 21 Mayıs’ta Mersin Üniversitesi’nde; 24 Mayıs’ta Kapadokya Milyonfest’te; 25 Mayıs’ta Kayseri Erciyes Kültür Merkezi’nde; 26 Mayıs’ta Konya Müzik Festivali’nde; 31 Mayıs’ta Ankara Cer Modern’de; 1 Haziran’da Kandıra Wolfest Patagonya’da; 6 Haziran’da Samsun Milyonfest’te ve7 Haziran’da Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserler ile bu yaz manga tüm Türkiye’deki hayranlarına ulaşacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu