Spor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

ANKARA (İGFA) – Konyaaltı Belediyesi’nin birinci olarak tamamladığı Kadınlar Süper Ligi normal sezonunu 1, 2, 3 ve 4’üncü sırada arasında tamamlayan takımlar Play-off Şampiyonluk Etabı oynarken, sezonu 5, 6, 7 ve 8’inci sırada tamamlayan takımlar “Play-Off Sıralama Etabı” oynayacak.

Buna göre Şampiyonluk Etabı ilk tur müsabakaları; Konyaaltı Belediyesi ile Yenimahalle Belediyesi ve Armada Praxis Yalıkavak ile Kastamonu Belediyesi arsında oynanacak.

Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakaları; üç müsabakalık serilerde, iki galibiyet üzerinden oynanacak. Bu serinin ilk iki maçı normal sezonu üst sırada tamamlayan takımın, üçüncü maçı normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakalarında iki maç galip gelerek rakibini eleyen iki takım finale yükselecek. Play-Off Şampiyonluk Etabı final serisi ise beş müsabakalık seride üç galibiyet üzerinden oynanacak.

Normal lig sezonunu beş ile sekizinci sıra arasında bitiren takımlar sıralama etabı oynayacak. Sıralama etabı ilk tur müsabakaları; Görele Belediyesi ve İzmir BBSK ile Üsküdar Belediyesi ve Bursa BBSK takımları arasında oynanacak.

KADINLAR SÜPER LİGİ 22. HAFTA SONUÇLARI:

  • Anadolu Üniversitesi 33-38 Üsküdar Belediyesi
  • Konyaaltı Belediyesi 37 – 31 İzmir BBSK
  • Görele Belediyesi 46 – 29 Tekirdağ Süleymanpaşa
  • Yalıkavakspor 31 – 26 Kastamonu Belediyesi
  • Yenimahalle Belediyesi 29-32 Bursa BBSK

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu