Magazin

Reşat Gümüştaç’tan Gönlümün Sultanısın’a iddialı yorum

İSTANBUL (İGFA) – Gökhan Özdemir’in yönetmenliğinde çekilen video klipte Gümüştaç, performansı ile oyunculuğunu da konuşturdu. Söz ve müziği Bayram Şenpınar’a ait olan eserin yeni düzenlemesi, Can Atayılmaz imzasını taşıyor. Başarılı şarkıcı, “Drag queen yapan sanatçılar arasında beni farklı kılan şey şarkı söylemem ve benzersiz tarzım. Hemen hemen hepsi şarkı söylüyor, ama mütevazı olamam, çünkü iyi olduğumu biliyorum. Bu konuda ciddi eğitimler aldım. Bu projenin müzisyenlerle hücum kayıt olması da, şarkıya ayrı bir renk kattığını düşünüyorum” dedi.

ANNESİNDEN ALDIĞI İLHAMLA HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Rahmetli annesi Türk musikisinin önemli duayeni Ratife Erten’den şarkı söylemenin tekniğini ve inceliklerini öğrendiğini belirten başarılı şarkıcı, “Annemin hep hayali sahne almaktı, ama o evliliği tercih etti. Bana çocukken bu şarkıyı çok söylerdi. Ben de bu şarkıyı yorumlayarak onun hayalini gerçekleştirdim. Buralara gelmemde her zaman ailem arkamda durdu” dedi.

Klipte, insanların kendilerine değer vermesi gerektiği mesajını vurgulamaya çalıştıklarını belirten Gümüştaç, “Artık uyan, hayatta hedefin neyse biran önce hayata geçir. Yarın var mı, kimse garanti veremez” diyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu